Home

Single

Singlelivet er meget i fokus i disse år. Er det lykken at være single eller er det ikke?

De fleste singler drømmer om at finde den helt rigtige - og er ikke villige til at gå på kompromis i jagten på ham/hende.

Og hvad er det så, vi skal gå på kompromis med? Er det forestillingen om den helt rigtige, eller er det alle de samlede gode oplevelser fra tidligere forhold - eller er det noget helt andet?

Og hvor hurtigt skal det egentlig gå, før du ved om han/hun er den rigtige?

I arbejdet med singler spores en grad af rigiditet, der typisk stammer fra overdrevne forventninger til idealkvinden/-manden, manglende selvværd og selvtillid i scoringssituationen, og angst for at falde igennem socialt. Samtidig er der ofte en tung rygsæk af gamle (gode som dårlige) forhold, der spiller en rolle.

Med coaching kan du få afsluttet og lagt alle de tidligere forhold bag dig, så du kan forholde dig til manden/kvinden foran dig istedet. Samtidig kan du få gjort op med dig selv om du har realistiske forventninger til dig selv og din kommende partner og få skruet selvværd og selvtillid sammen på den mest fordelagtige måde.

(Se også coaching for kvinder og mænd.)

Læg ekskæresten(-erne) bag dig og start på en frisk

Nogle gange kan det være svært at give slip på det dejlige forhold, som man har oplevet tidligere, - og så søger man måske efter at få alle de samme følelser lige med det samme, når man møder en ny. Sådan går det bare sjældent. Og måske er mindet om det gamle forhold i virkeligheden en idealisering, som trænger til at blive justeret en anelse.

I coachingen får du mulighed for at give ordentligt slip på ekskæresten, så du åbner dig for din kommende kæreste. Når de gamle forhold er lagt bag dig

Lev op til dine egne forventninger - ikke andres

Når andres forventninger overskygger ens egne, kan det komme til at føles som om det liv man lever, er lidt falsk eller måske slet ikke helt ens eget. Nogle gange kan det føles som om der er et voldsomt pres på en, eller som om man er på vildspor - uden at kunne definere, hvad den rigtige retning så er - eller hvordan man finder den.

Med hjælp fra en coach kan du få gjort op med andre folks forventninger til dig - og få defineret dine egne forventninger så præcist at stien foran dig kommer til at stå lysende klart.

At turde være dig selv

Mange singler er stressede over at prøve at skulle leve op til et eller andet billede af, hvordan man som single skal opføre sig eller have det. Frustrationen nager og gør det ikke just lettere at være på date eller at møde fremmede folk i byen med ro på og overskud til at være tilstede i mødet.

Ved at arbejde med din forståelse af, hvordan du selv ønsker at være og opføre dig, kan coachen hjælpe dig til at være helt dig selv, når du møder drømmekvinden eller drømmemanden i dit liv.

Overdrevent høje forventninger til din kommende kæreste

Singlelivet kan være hårdt, fordi der er så mange dejlige mennesker derude - og så få der får lov at passere gennem nåleøjet. Og hvis de kommer igennem, så viser det sig måske at de alligevel ikke lever op til forventningerne. Selv om man jo godt ved, at det er for meget at bede om at den anden er perfekt, når man nu heller ikke selv er det...

Det kan være en enorm lettelse for dig, at få givet dine forestillinger et lille tjek, så du finder ud af, hvad der skal til for at du kan åbne dig for den anden, når nu han/hun er så dejlig.