Home

Kreativitet

Vi lever i et samfund, hvor kreativitet er både ønsket af de fleste og krævet både i forholdet og på jobbet.

Men mange oplever at de ikke kan "finde tid" til deres kreative hobby - eller ikke bryder sig om at vise det frem, som de har brugt mange timer eller endda måneder på at lave.

Andre oplever at de på deres arbejdsplads sættes i situationer, hvor de skal være kreative på kommando - som når der skal "brainstormes" eller laves krea-workshops.

Og så er der ganske mange professionelt kreative designere og arkitekter, der oplever en negativ og til tider rå kritikkultur, - som ikke bryder sig om at vise sine ting frem - og derfor ikke får den professionelle, konstruktive kritik, der skal til for at vokse fagligt.

Og det på trods af at de fleste jo virkeligt godt kan lide at være kreative og få en masse nye ideer - når bare miljøet er rigtigt, og det er de rigtige mennesker, og, og, og ...

Kritik med åbent sind

I de kreative brancher har mange designere og arkitekter problemer med den ofte meget negativt fokuserende kritik-kultur, der er nedslidende for kreativiteten - og ikke giver udsigt til at man kan få den kritik, der kan gøre ens projekt bedre.

Sammen med en coach kan du finde ud af, hvordan du kan vende den negative kritik til konstruktiv kritik - og til en kritik, som du kan bruge til at blive mere kreativ og en bedre idemager og konceptudvikler.

Kom i kontakt med din kreativitet

Er du låst fast i din kreativitet? Vil du gerne have hul på "bylden"? Går du og kan ikke komme igang med det projekt, som du i lang tid gerne har villet starte på?

Brug en coach til at finde ud af, hvad der holder dig tilbage, og hvad der skal til for at du kommer igang og videre i dit kreative arbejde.

Vis dine ting frem

Professionelt kan det være et kæmpe handicap ikke at være glad for at vise sine projekter frem og få den kritik, der skal til for at løfte det yderligere. Privat er det ærgerligt at bruge en masse tid på at lave kunst, kunsthåndværk og design - og så ikke have mod til at vise det frem. Måske af angst for at det ikke er godt - måske fordi tidligere dårlige erfaringer står frisk i erindringen.

Coachen hjælper dig til en erkendelse af, hvad der skal til for at du tør træde frem - og hjælper dig til at afklare præcis hvad du kan få ud af at vise dine projekter med åbent sind.