Home

Kvinder

Mange kvinder har problemer med selvværd og/eller selvtillid. Hvis det er et problem for dig - måske koblet til din forståelse af dig selv som kvinde eller dine ønsker om at udtrykke dine feminine sider klarere, så kan coaching være en måde at komme i kontakt med dig selv og finde den selvstændige kvinde frem i dig.

At opbygge selvværd og selvtillid

Mange kvinder oplever et lavt selvværd, der gør dem frustrerede og får dem til at handle på måder, der strider dem selv imod - det kan være i parforholdet eller sammen med veninderne og familien.

At finde ind til de mekanismer, der giver lavt selvværd eller dårlig selvtillid, så de kan ændres, kræver at du har mod på en tur ind i dig selv, - og gevinsten er en større forståelse af hvem du er som person, og hvad du rummer af muligheder. Det frigiver en fantastisk positiv energi i dig, og du vil se lysere på alting i dit liv derefter.

Udtryk dine feminine sider

Nogle kvinder har det svært med at være og udtrykke sig "rigtigt" feminint, - ønsker det, men kan ikke finde ud af det. De holder sig selv tilbage.

Coaching kan hjælpe dig til at finde og udtrykke kvinden i dig, så du kan slappe af med og nyde din kvindelighed.

Lære at sige fra - og til

Hvis der er problemer i forholdet kan det nogle gange skyldes at mænd og kvinder kommunikerer vidt forskelligt, - så kvinden måske med fordel kan være skarpere på hvad hun vil og ikke vil være med til.

Hvis du holder dig selv tilbage, kan du med en coach finde ud af hvorfor, og hvad der skal til for at du kommer til at kommunikere klarere med din mand.