Home

Mænd

"Er du en rigtig mand?"

Når du skal svare på det spørgsmål skal du have noget at sammenligne dig med. "Rigtig" indikerer at der faktisk er en standard at forhold sig til.

Der er bare ikke nogen standard, og det er kun i dig selv at du kan finde ud af at være og føle dig som en rigtig mand.

At finde din maskulinitet giver en enorm ro med dig selv - og en selvtillid og balance i dit forhold til både venner og partner.

Maskulinitet - at være en rigtig mand

En del mænd oplever at de ikke føler sig helt så maskuline, som de gerne ville. Vi snakker ikke om store muskler eller stor pik, men om at føle sig godt tilpas og maskulin i sine handlinger og i sin egen krop.

Sammen med en coach kan du blive bedre til at acceptere dig selv som du er, udvikle dig selv som mand, få et bedre forhold til din krop - og finde nye måder at vise din (evt. kommende) kvinde at du en selvstændigt tænkende og handlende mand.

Bukserne på

I mange parforhold kan der være en tendens til at kvinden - om hun vil det eller ej - kommer til at overtage styringen i en lang række situationer, hvor det i sidste ende kan betyde at hun køber tøj til sin mand, fordi hun jo ved bedst...

Hvis det er tilfældet for dig, så vil det være sundt for dig og formentligt også for dit forhold, at du får bukserne på i forhold til nogle af de beslutninger, der drejer sig om dig.

Coachen hjælper dig til at finde dig selv og dine ønsker og krav frem igen, så du kan være den beslutsomme mand, som din kæreste i virkeligheden ønsker sig - og så hun kan være din kvinde og ikke din mor.

Udtryk dig overfor og sammen med kæresten

Har du svært ved at udtrykke dine følelser for din kæreste - være umiddelbar og spontan - eller har du lyst til at danse med din kæreste, men føler dig ikke helt tilpas ved det i situationen?

En coach kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad der skal til for at du (gen-)finder spontaniteten - så du kan komme ud over dit problem.