Home

Overvægt

At være overvægtig er et problem, der påvirker alle aspekter af ens liv - det fysiske er det mest synlige for andre, men det mentale er ofte hvor den overvægtige er mest påvirket.

Oplever du at du forstår hvad der skal til for at tabe dig, men at du alligevel gang på gang lige skal have en portion mere eller et stykke til? Eller føler du at du har prøvet det hele, og at det bare ikke virker for dig?

Er du god til at skælde dig selv ud over at det ikke er lykkedes? Måske er du endda nået til et punkt, hvor du hader dig selv for at være overvægtig, - og kan allerede se for dig hvordan fremtidige slankekure kommer til at forløbe som de tidligere...

Dårligt selvværd og selvtillid. Afmagt og frustration, der yderligere bidrager til trangen til at spise.

Med NLP coaching får du hjælp til at bryde de mentale mønstre, der fastholder dig i dine nuværende spisemønstre og hjælp til at skabe nye mønstre, så du kan skabe en bedre fremtid for dig selv. Samtidig får du en personlig sparringspartner (udenfor din familie eller vennekreds) i forhold til at skabe gode mål, positive visioner for fremtiden, og en kontakt til og forandring af de følelsesmønstre, der lige nu afholder dig fra at slanke dig.