Home

Nærvær

For mange har det været en øjenåbner at læse bøger som Eckhart Tolle's Nuets kraft, og rykket mod mental ro og fred har betydet meget for dem. Alligevel oplever en del, at der gemmer sig en indre uro, som kan være svær at komme af med.

Har du problemer med at være tilstede i nuet, ønsker du at blive endnu mere tilstede, så kan coaching meget vel vise sig at være en genvej for dig.

Gør op med negative indre dialoger

Indre dialoger kommer ofte af gamle mønstre, der ikke længere er særligt nyttige for os. Tolle fortæller om en metode til at observere dine indre dialoger, så du på den måde kan få dem til at tie stille, men nogle gange er det bare ikke nok - for vi har mange indre dialoger, som vi ikke er bevidste om - fordi de er så indarbejdede i vores måde at gå til verden.

Coachingen hjælper dig netop til at fokusere på og iagttage dine tankemønstre - og gøre noget ved dem med det samme og med permanent effekt. Du skræller hvert lag af indre uro væk - uden at du behøver at konfrontere gamle sår og uden at du nødvendigvis behøver at lukke skeletterne ud af skabet.

Bedre meditation - uden at forstyrre dig selv

Meditation tager mange år at lære - når vi så sjældent har tid til at sætte os ned og være til stede i det - og når der kører alt for mange ting rundt i hovedet på os - og når der hele tiden er noget i os, der afbryder os.

Brug meditationen til at identificere de indre tankestrømme, der forstyrrer dig - og få hjælp i coachingen til at skabe konstruktive tankestrømme istedet - mentale mønstre, der skaber gode vilkår for meditationen.

Nyd din træning

Træning - uanset om det er løb, yoga eller noget helt tredie - kan være en kamp, hvor det nogle gange bliver lettere bare at holde op igen, for at slippe for at skulle tage sig sammen til at komme igang for dernæst at skulle bide smerten og ubehaget i sig mens det står på. Selv om vi ved, at det er godt for os, nyder vi det ikke rigtigt før bagefter.

Med coaching kan du skabe nogle mere positive oplevelser for dig selv, du kan få mere konkrete mål at arbejde hen imod, eller forandre de mål, der får dig til at presse dig selv så hårdt at det sjove går ud af sporten.