Home

Angst

Angst kan antage mange forskellige former, og uanset om du oplever mild eller svær angst, så har det formentlig stor indflydelse på dit liv.

Alle former for angst kan afhjælpes fuldstændigt, og der er på intet tidspunkt behov for at du skal konfrontere din angst ved at gøre det, du er allermest bange for. Angsten kan afhjælpes helt uden.

Angst kommer til udtryk i form af hjertebanken, koldsved, tør mund, rystende hænder, vejrtrækningsproblemer, kvælningsfornemmelser, trykken for brystet, kvalme, uro i maven, svimmelhed, uvirkelighedsfølelse, hedeture, kuldegysninger, følelsesløshed eller snurren i fingerspidserne eller andre steder..

Din angst kan være knyttet til bestemte situationer, mennesker eller ting, - eller den kan være af mere generel karakter. Den kan drive dig til bestemt handlingsmønstre, der ikke er hensigtsmæssige for dig i dit liv, job eller forhold.

Det kan du lige så godt få ændret på, uanset om din angst er eksamensangst, præsentationsangst, tandlægeskræk, angst for at være på steder med mange mennesker (agorafobi), angst for at føle dig observeret eller for at blive kritiseret af andre mennesker (socialfobi), angst for specielle ting eller situationer, f.eks. angst for edderkopper, angst for højder eller tordenvejr (se siden om fobier), angstanfald, der kommer pludseligt og voldsomt, og hvor man er bange for at besvime, blive sindssyg eller dø - eller mere eller mindre konstant angst, nervøsitet og anspændthed (generaliseret angst).

Ring til mig for at høre, hvordan jeg med brug af de yderst effektive NLP teknikker kan hjælpe dig til at komme af med netop din angst.