Home

Målsætning og valg

Hvad er målet?

Hvilke valg skal jeg tage - hvad skal jeg vælge og hvad skal jeg fravælge for at nå målet?

De fleste af os har svarene til begge de spørgsmål i os, men kan have svært ved at fokusere, svært ved at skabe afklaring med os selv.

Det kan coaching hjælpe dig med.

Værktøjer til at arbejde mere målrettet

Mange har problemer med at definere deres personlige og professionelle mål. Også selv om de prøver. Måske er der hele tiden noget andet der kommer i vejen eller er lidt vigtigere. Måske står det hele uklart, eller man bliver i tvivl om, hvorvidt det nu er det rigtige mål, når man endelig vælger et.

En afklarende coaching kan hjælpe dig til at komme ud over de tvivlsspørgsmål, der ligger i vejen for at definere klare, specifikke og fremadrettede mål, der vil gøre det lettere for dig at pejle både i det daglige og i forhold til de store linier.

Bliv bedre til at træffe valg

Nogle gange kan det være svært at træffe et valg i livet. Måske fordi alle døre står åbne, måske fordi alle dørene er ens, så det er umuligt at finde ud af, bag hvilken dør det bedste valg gemmer sig. Måske er det fordi alle mulighederne er uklare eller uhåndgribelige, så det er svært at vide, hvilken een der er den rigtige.

Coachen kan hjælpe dig til at finde ud af, hvordan du bliver bedre til at vælge den rigtige dør eller til at få gjort mulighederne håndgribelige og lettere at forholde sig til.