Home

Arbejdsløs

Som arbejdsløs kan det nogle gange være svært at se skoven for bare træer - eller omvendt kan det være svært at forestille sig i et eneste af de jobs, der er opslåede.

For andre igen kan det være selvtilliden, der svigter, eller det kan være at der er problemer med at gå til selve samtalen, så jobbet alligevel ikke lander.

Motivation, afklaring, planlægning.

Har du brug for en øget motivation i forhold til jobsøgningen, en højere grad af afklaring om hvad du er god til og vil med din karriere - eller er det konkrete elementer af din jobsøgningsproces, der ikke virker for dig - som samtalen?

Så kan du med en coach få styr på alle disse ting og give dig selv motivation, afklaring og retning i forhold til karrieren.

Hvilke værdier skal jeg forholde mig til?

Står du tvivlende i forhold til din fremtidige karriere, kan det være enormt givende at bevidstgøre og italesætte de værdier, som du i fremtiden vil arbejde og handle udfra.

Det gør dig til et mere helt menneske, du vil komme til at stå stærkere i jobsamtalen, når du er afklaret, og du vil få meget lettere ved at pege på et job, som vil gøre dig glad, og hvor du kan komme til at bruge dig selv og dine kompetencer bedst muligt.

Mod til at tage skridtet

Holder du dig selv tilbage? Er du bange for at tage skridtet - og bede om andre jobvilkåt, skifte karriere eller starte egen virksomhed.

Få hjælp af coachen til at identificere hvad det er for en barriere, du møder i dig selv - og hvad der skal til for at du kommer videre.

Overskud til jobsamtalen

Er du utilpas ved at gå til jobsamtaler - og har måske endda haft en dårlig oplevelse med det? Savner du personlig power, mod til at kigge intervieweren i øjnene, styrke til at holde hovedet koldt også under de nærgående spørgsmål?

Når du igennem coachingen finder din indre styrke, vil du i samtalen opleve et helt andet overskud, som har en meget positiv effekt på intervieweren.