Home

 

 

 

 

 

 

 

Anders Rønnau

Anders Rønnau er NLP Coach og arbejder som:

- Personlig Coach for en række private og professionelle klienter

- ADHD Coach for folk med diagnosen ADHD

- kursus- og foredragsholder

Anders er uddannet Ph.D. i fysik, hvor han har forsket i nanoteknologi og miljøteknologi med flere artikler i den berømte journal Science. Herefter blev han uddannet møbeldesigner på Danmarks Designskole, og han har nu bordet U-nite i produktion hos Fritz Hansen. Uddannet NLP Master Coach Practitioner fungerer han nu som både coach, underviser og foredragsholder.

Anders er tidligere certificeret Associate Certified Coach gennem International Coach Federation og er fortsat medlem.

---

Anders Rønnau havde i mange år en forestilling om at han skulle "redde verden". Det var dette "mål", der drev ham til at arbejde med forskning i nanoteknologi og miljøteknologi - solceller og katalysatorer - i håbet om at finde en teknologisk løsning på et af verdens mest udtalte problemer - miljøet.

Undervejs i studiet kom Anders til skade med ryggen, hvilket gjorde at han var sengeliggende i perioder. Han begyndte at arbejde koncentreret med sin egen fysiske og mentale udvikling for at få en bedre ryg.

Ved aldrig at acceptere den traditionelle lægevidenskabs bedømmelse af rygproblemerne som kroniske, fulgte en afsøgning af store dele af det alternative behandlingsfelt - alt fra healere til akupunktører og fysioterapeuter blev prøvet. Efter 6 år gav behandlingsformen Body Self Development System (BSDS) endelig de gennembrud, der idag gør at Anders har en ryg, der nu efter 10 år er stærkere, rankere og smidigere end den nogensinde har været før.

Rygproblemerne startede også en accelereret personlig udvikling, der gjorde Anders opmærksom på dels alle de mentale mønstre, som han kæmpede med, dels sammenhængen mellem sind og krop.

Med disse indsigter i eget liv, måtte Anders erkende at han ikke længere troede på, at det teknologiske "quick fix" var den rigtige løsning. Han vendte blikket indad og besluttede sig for at forfølge sin drøm om at blive ultimativt kreativ - den professionelle brainstormer.

Færdig med sin Ph.D. ved iNano på Aarhus Universitet og med en række møbler i bagagen kom Anders ind på Danmarks Designskole, hvor han startede på 4. år på linien for møbeldesign. I et tæt samarbejde med to medstuderende (FurnID) og møbelproducenten Fritz Hansen er Anders og FurnID kommet i prominent selskab med et bord til Piet Heins og Arne Jacobsens bordserie, hvor bl.a. Superellipsen hører med. Bordet U-nite kan findes i butikker, der fører Fritz Hansens møbler.

Afgangprojektet var dog ikke et møbel, men et eksempel på hvordan designeren kan virke som professionel brainstormer og hjælpe andre til at blive mere kreative, samtidig med at de tager slutbrugeren af deres produkter ind som konkret inspirationsmateriale i produktudviklingen. Siden afgangen fra Danmarks Designskole har Anders virket som konsulent i nogle af Danmarks mest prominente design- og arkitektvirksomheder, hvor han har bl.a. har undervist i kreativitet og faciliteret en lang række workshops med fokus på brugerinddragelse, brugercentreret design og innovation.

Mødet med de utroligt effektive NLP teknikker og værktøjer, var et vendepunkt for Anders Rønnau. Her var simple og lettilgængelige værktøjer og metoder, der kunne hjælpe til at forandre de problemer og mønstre, som vi alle går og bakser med. Siden uddannelserne først som NLP Coach Practitioner og siden som NLP Master Coach Practitioner har Anders coachet et utal af klienter i de forskellige emner, der er beskrevet på disse sider, ligesom en række teams og små virksomheder har været igennem Anders' kyndige forandringsprocesser. Anders er medlem af International Coach Federation (ICF) og arbejder med udgangspunkt i ICF's etiske retningslinier.

Som personlig coach arbejder Anders med private og professionelle, der har problemer eller udfordringer, som de ikke selv kan overkomme.

Gennem coaching er Anders nu selv kommet ud over at skulle "redde verden" - og har lagt den mentale strategi om, så hans mål og drive nu kommer fra hans personlige vision: At inspirere til positiv forandring.

Anders er 41 år.

--

Læs mere om personlig coaching - med svar på typiske spørgsmål.